Telefooncentrales

Telefonie via Voip. Bellen via internet, snel, simpel en goedkoop

LET OP!!!    1 september 2019 stop ISDN

Wij kunnen u hiervoor diverse oplossingen bieden. Dit al vanaf € 5,00 per maand.
(Inclusief online telefooncentrale met o.a. wachtrij voicmail etc.)
Wij werken samen met gnTel en hebben een uiterst betrouwbaar en stabiele oplossing voor u.

Vrijblijvend advies: Alternatieven ISDN
KPN heeft aangegeven te stoppen met ISDN en meervoudige PSTN op 1 september 2019. Het ISDN netwerk is verouderd en tegenwoordig zijn er betere en goedkopere technieken zoals VoIP. Het uitfaseren van ISDN heeft consequenties voor bedrijven die nog gebruik maken van ISDN. Het is daarom van belang om actie te ondernemen.

Klanten van KPN die nu nog gebruik maken van ISDN moeten een alternatief vinden. De meeste klanten kunnen het beste overstappen op VoIP telefonie. Heb jij net een nieuwe telefooncentrale op ISDN? Dan is SIPTrunk de meest eenvoudige oplossing om gemakkelijk over te stappen van ISDN naar VoIP. Is je telefooncentrale verouderd? Dan kan je overwegen om over te stappen naar een totaaloplossing zoals het gnTel pakket FlexPBX. Het verschilt per situatie wat de beste telefonie-oplossing is voor jouw onderneming.

Wij werken al geruime tijd samen met gnTel. gnTel is sinds 2004 een van de eerste telecomproviders met een eigen VoIP-netwerk. De afgelopen 12,5 jaar heeft het systeem zich bewezen en maken duizenden bedrijven dagelijks gebruik van onze VoIP diensten.
Wij van ComputerBouw.com bekijken vrijblijvend jouw situatie en geven advies-op-maat. Met ruim 30 jaar telecom ervaring weten we waar we over praten.
Ook hebben wij hele goede oplossingen wanneer u al een VoIP oplossing heeft maar veel te veel betaald.


Als ondernemer is het van groot belang om te kunnen vertrouwen op jouw telefonie-omgeving. 
Wij zijn ons ervan bewust dat deze externe data van onze klanten enorm belangrijk is. We hechten dan ook veel waarde aan informatiebeveiliging en privacy en zijn continu bezig met het waarborgen hiervan.

Regelmatig krijgen wij vragen over de manier waarop wij onze data beveiligen. Logisch, want er zijn veel sectoren aangesloten op het gnTel netwerk die werken met gevoelige gegevens zoals de medische sector en de overheid. Het gnTel platform draait vanuit twee datacenters die volledig ISO gecertificeerd zijn.